Odrezovač s taninem přímo od výrobce, NEODSTRAŇUJTE KOROZI - VYUŽIJTE JI..... Mnoholetý výzkum a netradiční řešení problémů, bourají hranice současných možností
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.02.2020
Pozor na plagiátorství a zneužití značky WORO CZ
Jedná se o plagiátorství, konkurenční výrobek, kde se prodejce snaží zneužít značky worko CZ   číst celé
12.06.2019
Jak na pasivaci-odrezení (postup-návod) VIDEO prezentace
PŘEDSTAVENÍ Pasivátor Worko | Odrezovač, který funguje | Představení | Výhody | POSTUP-NÁVOD Odrezovač s taninem (stabilizace-pasivace koroze) WORKO ... číst celé
21.08.2018
Aktuality EET
Vzhledem k platnosti EET je od 1.3.2017 přijímána pouze platba na účet. Vedení společnosti WORKO CZ s.r.o. číst celé
Zobrazit všechny novinky

NEBOJTE SE KOROZE  - 

 

VYUŽIJTE JI!

 

Příklad PASIVACE

z naší FOTOGALERIE|

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Naše společnost se zaměřuje na vývoj a vlastní výrobu, která přináší uživatelům řadu výhod.

Mnoholetý výzkum a netradiční řešení problémů bourají hranice současných možností.

WORKO CZ

Odrezovač s taninem (stabilizace-pasivace koroze) WORKO CZ 

www.worko.cz

Sme aj na Slovensku

Odhrdzovač s tanínom, ktorý využívajú kováči, aj reštauratéri veterána,

https://odhrdzovac.sk/

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz