Odrezovač s taninem přímo od výrobce, NEODSTRAŇUJTE KOROZI - VYUŽIJTE JI..... Mnoholetý výzkum a netradiční řešení problémů, bourají hranice současných možností
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.02.2020
Pozor na plagiátorství a zneužití značky WORO CZ
Jedná se o plagiátorství, konkurenční výrobek, kde se prodejce snaží zneužít značky worko CZ   číst celé
12.06.2019
Jak na pasivaci-odrezení (postup-návod) VIDEO prezentace
PŘEDSTAVENÍ Pasivátor Worko | Odrezovač, který funguje | Představení | Výhody | POSTUP-NÁVOD Odrezovač s taninem (stabilizace-pasivace koroze) WORKO ... číst celé
21.08.2018
Aktuality EET
Vzhledem k platnosti EET je od 1.3.2017 přijímána pouze platba na účet. Vedení společnosti WORKO CZ s.r.o. číst celé
Zobrazit všechny novinky

NEBOJTE SE KOROZE  - 

 

VYUŽIJTE JI!

 

Příklad PASIVACE

z naší FOTOGALERIE|

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Naše společnost se zaměřuje na vývoj a vlastní výrobu, která přináší uživatelům řadu výhod.

Mnoholetý výzkum a netradiční řešení problémů bourají hranice současných možností.

WORKO CZ

Odrezovač s taninem (stabilizace-pasivace koroze) WORKO CZ 

www.worko.cz

Sme aj na Slovensku

Odhrdzovač s tanínom, ktorý využívajú kováči, aj reštauratéri veterána,

https://odhrdzovac.sk/

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz